Loslaten

Soms zit je hoofd vol. Pieker je over bepaalde dingen. Ook ik als coach, heb deze momenten. Op dat soort momenten ga ik dan het bos in voor een meditatieve wandeling. Echt even in het hier en nu zijn. Letterlijk loslaten. Bewust zijn van je ademhaling. Bewust van je voeten in contact met de aarde. Bij iedere stap die je zet laat je een gedachtenwolkje los. Laat je het achter je.

Ik hoor de vogels, de bladeren die op de grond vallen, het geklapwiek van een duif. Mijn zintuigen staan open. Ik voel de zonnestralen op mijn gezicht. Maar ik voel ook de emoties kolken door mijn lijf. Op een pad voel ik me ingesloten, vastzitten. Ik loop langzamer, concentreer me op mijn ademhaling met iedere stap die ik zet. Langzaam voel ik de rust komen en gaat de energie weer stromen. Ik heb door wat me dwars zit en kan het omarmen. De zon verlicht inmiddels het pad en aan het einde van het pad zie ik een grote sterke boom. Ik voel me lichter. Ik voel mijn spieren ontspannen. Ik kan het loslaten.

Wil je ook meditatief wandelen?

Als het werken in groepen weer kan en mag, start ik in januari 2021 met meditatieve wandelingen. In de ochtend of aan het einde van de middag. Deze momenten van de dag in de winter hebben een speciale energie. Houdt mijn website in de gaten voor meer informatie.

Tot die tijd bied ik ook individuele meditatieve wandelingen aan. Wil je het eens ervaren of vind je het moeilijk om te ontspannen en wil je leren in de natuur te ontspannen. Neem dan contact met mij op. De meditatieve wandelingen vinden plaats in de Stiphoutse bossen, het duurt ongeveer 75 minuten en kost € 12,50 per wandeling. 

November 2020

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info