Persoonlijke coaching

Soms loop je tegen een drempel aan in jezelf of in je werk. Of wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Met coaching ondersteun en stimuleer ik je om je zelfkennis te vergroten of vaardigheden te ontwikkelen.  

Waar kan coaching bij helpen?

Coaching kan helpen bij de volgende vraagstukken:

  • Je vindt het lastig om in een nieuwe groep mensen kennis te maken. Iedere keer die onzekerheid. Waarom lukt het toch niet om contact te maken?
  • Je kan maar geen nee zeggen. Iedere keer wordt aan jou de vraag gesteld om iets op te lossen. En je doet het ook nog, maar je bent al zo druk.
  • In het werkoverleg wil jij zo graag eens vertellen hoe jij er over denkt. Maar je collega neemt iedere keer het woord. Aan het einde van het werkoverleg heb je weer niet gezegd wat je er van vond. Je voelt je gefrustreerd en boos. 
  • Je werkt met hart en ziel. Maar toch ontbreekt er iets. Je doet je werk maar je mist de energie, de sprankeling. Of je talenten komen niet tot hun recht, het is een sleur geworden. Hoe doorbreek je het patroon?
  • Je blijft, ook na diverse leertrajecten, hangen in hetzelfde gedrag. Wat kan je hieraan doen?
  • Je hebt het gevoel dat je je vaak aanpast aan je omgeving. Maar wie ben je nu echt?
  • Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties, bijvoorbeeld in een gesprek of vergadering. Hoe ga je hier mee om?
  • Je krijgt je werk maar slecht georganiseerd. Je hebt verschillende stapels op je bureau en je komt maar niet door je e-mail heen. Hoe krijg je weer grip op je werk?


Resultaat van coaching

Misschien is één van de bovenstaande vraagstukken voor jou herkenbaar. Of heb je een ander vraagstuk over je persoonlijke ontwikkeling. Coaching kan dan helpen om weer zelf regie te krijgen op nieuwe en lastige situaties. Je ontdekt namelijk waar patronen of belemmeringen vandaan komen. Je leert hoe je deze gedragspatronen kan doorbreken en je kan betere en bewustere keuzes maken. Hierdoor zet je een duurzame verandering in gang. Het uiteindelijke resultaat van coaching is dat je meer rust, zelfvertrouwen en plezier in je werk en privé leven vindt.

Coaching en hoe dan verder?

Wanneer je echt aan de slag wil met jouw coachvraag dan vindt er eerst een intake plaats. Deze intake is gratis en vrijblijvend. Tijdens de intake kijken we naar wat je vraag en je doel is. Ook kijken we of er een klik is. Want je moet wel het gevoel hebben dat er een basis van vertrouwen is om samen verder een coachtraject in te gaan.

Wil je doorgaan dan bekijken we hoeveel coachgesprekken er ongeveer nodig zijn. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 gesprekken. Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Coaching kan in de natuur plaatsvinden of binnen. Wanneer ik binnen coach dan maak ik vaak gebruik van het Coachhuis aan de Mierloseweg in Helmond.

Neem contact op voor een gratis intake "Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart." Confucius

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info