Praktische informatie

Een coachgesprek duurt 1,5 uur. Een coachtraject duurt gemiddeld zes bijeenkomsten. Dit is afhankelijk van de coachvraag en situatie. 

Gratis intake

Ben je benieuwd wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende intake. Een intake levert je meteen al heel wat inzichten op. Aan het einde van de intake bekijken we samen of er een klik is en een basis is om samen verder een coachtraject aan te gaan.

Een intake is meteen al nuttig

Een intake gesprek levert je meteen al wat op namelijk:

  • Duidelijkheid wat je wensen zijn.
  • Meer inzicht in je huidig situatie.
  • Meer inzicht in wat je wilt bereiken.
  • Mogelijk al inzicht in bepaalde oplossingen.
  • En natuurlijk een duidelijke coachvraag.

Is de intake positief dan stel ik een voorstel op. In dit voorstel staat een samenvatting van de coachvraag en het doel wat je wil bereiken. Verder staat er een advies voor het coachtraject in en een prijsopgave. Na jouw akkoord op dit voorstel gaan we zo snel mogelijk aan de slag.

 

Tarieven

Particulieren:

Particulieren coach ik tegen een kortingstarief van € 110,- per coachgesprek inclusief BTW. Een coachgesprek duurt ongeveer 90 minuten. Dit kortingstarief hanteer ik om coaching voor iedereen toegankelijk te maken. Het intakegesprek is gratis.

Speciaal coachpakket voor particulieren, 6 coachsessies van 1,5 uur voor € 590,- incl. 21% BTW.

Bedrijven:

  • Het zakelijke tarief van € 135,- per uur, exclusief BTW, is van toepassing wanneer ik factureer aan een bedrijf of organisatie en er een offerte gemaakt moet worden of een driegesprek plaatsvindt. 
  • Sessies duren ongeveer 90 minuten en je hebt de mogelijkheid om naast de coachsessies ook via e-mail of per telefoon contact met mij te onderhouden.
  • Geïnteresseerd in coaching specifiek voor leidinggevenden of managers? Afhankelijk van de wens en behoefte kan hier een maatwerkpakket voor worden afgesproken.

 

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info