Aanbod coaching, trainingen en workshops 

Omdat iedereen anders is en op een andere manier zich wil ontwikkelen, bied ik zowel individuele coaching als trainingen en workshops aan.

Individuele coaching

Persoonlijke coaching

Soms loop je tegen een drempel aan in jezelf of in je werk. Of je wil je verder ontwikkelen. Bij individuele coaching gaan we aan de hand van jouw coachvraag aan de slag. Jouw vraag en je coachdoel staan centraal. Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6 gesprekken.

Meer over persoonlijke coaching


Natuurcoaching

Natuurcoaching is een krachtige vorm van coaching. De natuur is als het ware een spiegel en helpt bij allerlei mogelijke coachvragen. Vooral in deze tijd dat we veel thuiswerken en digitaal vergaderen, is natuurcoaching een fijne vorm van coaching. Je bent in beweging, in de natuur ontspan je makkelijker, je hebt echt persoonlijk contact en je kan eenvoudig 1,5 meter afstand houden. 

Meer over natuurcoaching

Coaching bij spanning en stress

Voel je je gespannen, ervaar je stress of pieker je veel? In het programma Van spanning naar ontspanning ga je in drie fasen weer op naar herstel

Lees hier meer over dit programma.

Neem contact op voor een afspraak

 

Individuele eenmalige themawandeling

Wie kent het niet, de vraag waar ben ik eigenlijk goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Of je wil graag bepaalde gedachten loslaten. Ik bied twee individuele eenmalige wandelsessies aan. Op een laagdrempelige manier ga je aan de slag en krijg je inzichten. Met die inzichten kan jezelf weer aan de slag. Een individuele eenmalige themawandeling kost € 50,- incl. BTW. 


Kwaliteitenwandeling

Een wandeling om je al bewegend bewust te maken van je kwaliteiten. Je gaat je realiseren wat je in huis hebt en welke kwaliteiten je inzet in je leven en in je werk.

Tijdens deze wandeling begeleid ik je in dit proces zodat je aan het einde weet wat je kwaliteiten zijn en weet hoe en wanneer je dit verder kan inzetten.


Wandeling gericht op loslaten

Deze wandeling is bedoeld om je bewust te maken over de betekenis van bepaalde zaken of situaties in je leven. Waaraan ben je gehecht? Wat 'kost het je, aan moeite of energie om deze zaken te behouden? Welke gedachten of emoties beletten je om ongewenste zaken uit je leven te bannen. Tijdens deze wandeling begeleid ik je in dit bewustwordingsproces.


Neem contact op voor meer informatieTrainingen 

Trainingen geeft ik altijd in kleine groepjes van 4 tot maximaal 6 personen. Om zo nog voldoende individuele aandacht te kunnen geven. 

Training 'Wie wil je zijn?'

Een training die je meer helderheid geeft over wie je bent, wat je wilt en welke richting je op wilt. 

In 4 dagdelen ga je aan de slag om jezelf beter te leren kennen, weer contact te maken met jezelf en ontdek je wat voor jou belangrijk is.

Lees hier verder voor meer informatie en de praktische zaken.


 
Inspiratiesessie in de natuur

De natuur geeft energie en inspireert. Wil je op een ontspannen manier ontdekken waar je nu staat? Tijdens deze inspiratiesessie ga je in de natuur aan de hand van een aantal vragen aan de slag. De inspiratiesessies zijn iedere maand. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder.


   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info