Ontdekkingskracht Coaching 

Voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Soms loop je tegen een drempel aan in jezelf of in je werk. En kom je er zelf niet uit. Het praten met een vriend of vriendin helpt je niet verder.

Je hebt vragen die bijvoorbeeld gaan over wat je nu eigenlijk zelf wilt, hoe je weer plezier krijgt in je werk of je leven, over wat je nu wilt met je baan, hoe je meer zelfvertrouwen kan krijgen of beter kan omgaan met je emoties, over hoe je je werk en je privéleven beter kan combineren of heb je last van spanning en stress. 

Wil je nu echt een stap zetten en gaan voor een duurzame oplossing? Coaching kan dan helpen.

Ik ben Marika Berghuis en als coach begeleid ik op een professionele manier mensen in hun persoonlijke ontwikkeling op het gebied van werk, je leven en je welzijn. Ik ben betrokken en heb oprechte aandacht voor jou en je coachvraag. Het bereiken van jouw doel staat centraal in een omgeving waar jij je vertrouwt voelt en waar je jezelf mag zijn.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende intake

Interesse voor een gratis intake


Coaching tijdens de lockdown

In deze tijd dat we allerlei emoties ervaren is het belangrijk dat coaching door kan gaan om professionele ondersteuning te bieden. Om dit veilig te laten plaatsvinden, coach ik tijdens de lockdown buiten in de natuur. Een ideale manier om veilig te werken aan jouw vraagstukken. Je hebt op deze manier persoonlijk contact en je bent in beweging. Dat is een welkome aanvulling na al het thuiswerken en online meetings. Geïnteresseerd in wat coaching jou kan bieden? Neem contact met mij op om hier eens verder over te praten. 

 


"Ga op ontdekkingstocht en vind rust, vrijheid en eerlijkheid naar jezelf toe".

 

 

Wat is life coaching?


Met life coaching (ook wel persoonlijke coaching) help ik je om verder te komen in je persoonlijke leven en/of werk. Life coaching kan helpen wanneer je vastloopt in je werk en je daarbij extra ondersteuning kan gebruiken. Of als je spanning ervaart die niet in verhouding staat met de prikkels die op je afkomen. Het kan bijvoorbeeld gaan om hoge werkdruk of bijvoorbeeld het piekeren over de vraag wat jouw doel is in dit leven. Wie ben je? Wat wil je nu eigenlijk, waar krijg je energie van?

Life coaching gaat om het totaal plaatje in je leven, namelijk je leven, je werk, relaties en de verhouding tussen deze aspecten. Ik richt mij dus op de persoonlijke én professionele ontwikkeling van mensen.

Ik maak tijdens de coaching regelmatig gebruik van de natuur. De natuur inspireert en geeft rust. Je komt in de natuur beter bij jezelf en je ontdekt in de natuur oplossingen voor je coachvragen. Lees meer over natuurcoaching.

Geinteresseerd in coaching voor bedrijven? Lees dan hier verder

Wat levert coaching jou op?

Coaching

Een coachtraject bij mij levert je het volgende op:

  • Je leert jezelf beter kennen en je ontdekt waar je energie en plezier van krijgt.
  • Je leert op andere manieren naar een situatie kijken.
  • Je krijgt meer zelfkennis en je vergroot je bewustzijn.
  • Je leert omgaan met dingen die je niet kan veranderen.
  • Je leert hoe je de regie kan nemen op alles waar je wel invloed op hebt

Ik leer je ook hoe je kan ontspannen en beter in contact komt met je gevoel. 


Meer over persoonlijke coaching
Wie ben ik?Ik ben Marika Berghuis en ik coach mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kan me omschrijven als een betrokken, nuchter en enthousiast persoon. En dat vind je ook terug in mijn manier van coachen. 

Ik help je graag om weer meer balans te krijgen in je leven en meer grip te krijgen op situaties. Zodat jij weer lekkerder in je vel komt. Hiervoor gebruik ik diverse coachmethodes waarbij je naast het vergroten van zelfkennis ook kunt voelen en ervaren wat bij jou past.

Voordat ik startte met Ontdekkingskracht Coaching, heb ik met veel plezier als leidinggevende in de woningcorporatiesector gewerkt. Ook bij mij kwam op een gegeven moment de vraag voorbij wie ben ik en wat wil ik nu echt? Deze zoektocht heeft uiteindelijk als resultaat gehad dat ik gestart ben met mijn eigen praktijk. En met veel enthousiasme en plezier begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontdekkingstocht.


Trainingen en inspiratiesessies

Ieder mens leert op zijn of haar eigen manier. Voor de een werkt individuele coaching, de ander vindt het prettig om in groepsverband te leren. Naast individuele coachingstrajecten, bied ik ook trainingen en workshops aan.


Training 'Wie wil je zijn?'  

Inzicht in jezelf en wat voor jou belangrijk is. 

Een training die je meer helderheid geeft over wie je bent, wat je wilt en welke richting je op wilt. In 4 dagdelen ga je aan de slag om jezelf beter te leren kennen, weer contact te maken met jezelf en ontdek je wat voor jou belangrijk is.

Lees hier verder voor meer informatie en de praktische zaken.

Inspiratiesessie in de natuur

Op een ontspannen manier ontdekken waar je nu staat en waar je naar toe wilt? Tijdens deze inspiratiesessie in de natuur ga je aan de slag met een aantal vragen. Geïnspireerd en vol energie ga je 2 uur later weer naar huis.

Meer informatie over de inspiratiesessie vind je hier

Individuele themawandeling

Wie kent het niet, de vraag waar ben ik eigenlijk goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Of je wilt graag bepaalde gedachten loslaten. Ik bied twee individuele eenmalige wandelsessies aan. Op een laagdrempelige manier ga je aan de slag en krijg je inzichten. Met die inzichten kan jezelf weer aan de slag.

Meer over de themawandeling

 


Voor meer informatie over de training, inspiratiesessie of themawandeling, neem contact met mij op


 

 

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info