Inspiratiesessie in de natuur

De natuur geeft energie en inspireert. Wil je op een ontspannen manier ontdekken waar je nu staat en waar je naar toe wilt? Tijdens deze inspiratiesessie in de natuur ga je aan de slag met een aantal vragen. Aan de hand van deze vragen, de antwoorden en de input van de andere leden van de groep krijg je weer inspiratie en ga je met energie weer naar huis.

De inspiratiesessies vinden 1 keer per maand plaats. De sessie vindt in het bos plaats en we maken gebruik van wat we tegenkomen. 

Vanwege de lockdown wordt er voorlopig geen inspiratiesessie gegeven. Hopelijk kunnen we in april weer bij elkaar komen en beginnen met een mooie groepsinspiratiesessie. Tot die tijd kan je je wel aanmelden voor een coachwandeling ter inspiratie. Meer informatie hierover, vind je hier

De geplande datum van de groepsinspiratiesessie in maart is:

Woensdag 14 april van 09.30 - 11.45 uur


Praktische informatie

  • Waar? In de Stiphoutse bossen, we verzamelen aan de Gerwenseweg Bospad 6. Kom je vanuit Gerwen dan richting Stiphout rijden, eerste parkeerplaats in het bos aan de linkerhand.
  • Kosten: € 25,- (incl. thee en iets lekkers bij de thee)
  • Tip: Trek schoenen aan die lekker zitten en vies mogen worden en kleed je warm aan.
  • Is het heel slecht weer dan plannen we in overleg met de aangemelde deelnemers een nieuwe datum.
  • Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Dat kan per telefoon, whatsapp, email of via het contactformulier op de website.

  

Aanmelden via e-mail
   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info