Inspiratiesessie in de natuur

De natuur geeft energie en inspireert. Wil je op een ontspannen manier ontdekken waar je nu staat en waar je naar toe wilt? Tijdens deze inspiratiesessie in de natuur ga je aan de slag met een aantal vragen. Aan de hand van deze vragen, de antwoorden en de input van de andere leden van de groep krijg je weer inspiratie en ga je met energie weer naar huis.

De inspiratiesessies vinden 1 keer per maand plaats. De sessie vindt in het bos plaats en we maken gebruik van wat we tegenkomen. 

Op dit moment is er een maximum gesteld qua groepsgrootte vanuit de overheid. Dit om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de druk op de zorg te verminderen (#zorgvoorelkaar). Ik heb besloten om dit jaar geen inspiratiesessie meer te geven en vol energie in januari weer te beginnen met mooie groepsinspiratiesessies. Tot die tijd kan je je wel inschrijven voor een individuele inspiratiesessie. Heb je daar interesse in, neem dan vooral even contact op over de mogelijkheden en de kosten.

De geplande datum van de groepsinspiratiesessie in januari is:

Woensdag 20 januari van 09.30 - 11.45 uur


Praktische informatie

  • Waar? In de Stiphoutse bossen, we verzamelen aan de Gerwenseweg Bospad 6. Kom je vanuit Gerwen dan richting Stiphout rijden, eerste parkeerplaats in het bos aan de linkerhand.
  • Kosten: € 25,- (incl. thee en iets lekkers bij de thee)
  • Tip: Trek schoenen aan die lekker zitten en vies mogen worden en kleed je warm aan.
  • Is het heel slecht weer dan plannen we in overleg met de aangemelde deelnemers een nieuwe datum.
  • Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Dat kan per telefoon, whatsapp, email of via het contactformulier op de website.

  

Aanmelden via e-mail
   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info