Coaching bij spanning en stressklachten

Iedere organisatie krijgt wel eens te maken met een medewerker die last heeft van spanningsklachten of stressverschijnselen. Het is belangrijk om hier als organisatie op tijd aandacht aan te besteden. Spanningsklachten en werkstress hebben vele oorzaken. Door de klachten op tijd serieus te nemen draag je als organisatie bij aan de vitaliteit van de medewerkers.

Als coach kan ik mensen helpen die kampen met spanningsklachten of stressverschijnselen. Ik begeleid hen om weer plezier in het werk terug te krijgen en opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en leven door te werken aan een betere balans. Ik breng mensen weer in contact met hun waarden en drijfveren. Wat kost energie en wat geeft energie. En hoe maak je de juiste keuzes om je talenten volledig te ontwikkelen en als mens in balans te blijven.

Wat kan ik medewerkers bieden?

Een coachtraject waarbij je in drie fasen weer op gaat naar herstel. De medewerker krijgt inzicht in de klachten en de stressbronnen en werkt in deze fase aan herstel van de conditie. In de tweede fase gaan we aan de slag met emoties en piekeren. Er worden oplossingen gezocht voor de stressbronnen. In de laatste fase gaat de medewerker weer op naar herstel. Taken worden weer opgepakt en we gaan kijken hoe terugval voorkomen kan worden.

Wil je meer weten over het coachtraject, lees dan hier verder


"Laat gaan, dat gepieker, en omarm de gedachte dat alles wat je zoekt er al is."

 

   
            
                                                                                             
E-mailen
Bellen
Info